Politica de Retur

Indiferent daca ati facut achizitia ca persoana fizica sau in contul unei firme (persoana juridica), beneficiati de dreptul de retur in termen de 15 zile calendaristice de la data primirii produsului, pentru orice produs cumparat pe site-ul www.bulinaroz.ro.

Dreptul de retur in termen de 15 zile nu afecteaza dreptul legal de retragere in termen de 14 zile conform OUG 34/2014.

Pentru a fi acceptat returul, produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: nefolosit, fara urme de utilizare, fara lovituri sau zgarieturi, insotit de toate accesoriile cu care a fost livrat, in ambalajul original plus un ambalaj care sa asigure transportul in bune conditii, daca este cazul.

Pentru returnarea unui produs, in baza unui motiv intemeiat, ne puteti transmite cererea dumneavoastra telefonic sau prin e-mail.

BULINA ROZ poate asigura preluarea produsului ce se doreste returnat de la adresa comunicata, sau puteti trimite sau aduce direct produsul la sediul nostru, cu mentionarea denumirii/ numelui clientului si a numarului cererii de retur.

Costul transportului pentru retur (de la client catre BULINA ROZ) va fi suportat de client in cazul in care motivul returului este determinat exclusiv de catre client. Costul transportului se calculeaza astfel: 19 lei pentru colete pana la 10 kg plus 1 leu pentru fiecare kg suplimentar.

Ulterior verificarii produsului returnat, contravaloarea acestuia va fi fie restituita, fie compensata cu livrarea altor produse alese de dvs.

Termenul de solutionare a returului este de 14 zile de la data receptionarii produsului de catre BULINA ROZ.